27 Ocak 2013 Pazar

Parayla aranız nasıl?

Para Psikoloğu, para konuşmaya ihtiyacı olanlar için gerçek bir terapi! 

Parayla Aranız Nasıl? Herkes alışveriş için oradan oraya koştururken sizin satışlarınız ya da cüzdanınız ne âlemde?

Kişisel gelişim kitapları, hiç paraya odaklanmadığı halde hep zengin olmayı vadeder. Oysa zengin olmak, istemek kadar "yapmakla" da ilgilidir. Dolayısıyla neyi yanlış yaptığını görmeyi ve ne yapacağını bilmeyi gerektirir. Ayrıca zenginlik, paranın ötesinde ruhsal bir farkındalık ister. Bu bakış açısıyla gerçek zenginlik, bizi neyin mutlu edeceğini bilmek ve bir tek gün daha kaybetmeden onu yaşamaya başlamaktır. İşte ilk kez bu kitap, parayla ilgili her gün karşılaştığımız gerçekleri mercek altına alarak, heyecan veren yeni bir bakış açısı sunuyor. 

Şimdi geldiğimiz noktada, hayatın ve ekonominin değiştiğini kabul ediyoruz. Artık değişmemiz gerektiğini biliyoruz ama ne yapmamız gerektiğini bulmak için iyi bir rehbere ihtiyaç var. Para Psikoloğu, bu aşamada hem bireye hem de kendi işinin patronu olan ya da yönetim kademelerinde oturanlara hitap ediyor. Kitapta, ekonomist ve danışman Hakan Ayvaz, bireysel mutluluk, ekonomi, hedef seçimi ve uygulama, iyi yönetim gibi konularda benzersiz bir vizyonla karşımızda! 

Para ne ister? Paraya sahip olmak istiyorsanız paranın ne istediğini de bilmelisiniz. Para Psikoloğu, piyasa dengesi, genel eğilimler, sizin isteğiniz ve paranın isteği arasında bir denge kurmanız için hazırlandı. Kitapta, iş dünyasında yaşanan örnekler, rahat okunan bir üslupla sunuluyor. Şirketlerde 3. kuşak, ortaklar arasında uyum, kadın patronlar, gençlere öneriler gibi ilgi çeken konular arasında dolaşmak son derece zevkli. 

Bazıları kişisel gelişim kitaplarını sever bazıları da safsatadan ibaret görür. İşte ilk kez, kişisel gelişim tekniklerinden yararlanan bir danışman, para söz konusu olunca bu tekniklerin neden havada kaldığını anlatıyor. Verimi yükseltmenin peşindeki iş dünyası ile "istersen olur" diyen kişisel gelişim dünyası arasındaki hassas ayarı yaparak! "Bir ayağın bulutlardaysa diğerini sımsıkı yere bas" dercesine konuşan bu kitap, boşa harcayacak vakti olmayanlar için gerçekten işe yarayan, realist, yepyeni bir kişisel gelişim önerisi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.