30 Aralık 2011 Cuma

Yeni Yıl

Yeni yılda en güzel kitaplarla karşınızda olacağız.
Güzellikleri paylaşacağız.
Derin Kitap Kulübü üyelerinin avantajları devam edecek.
Derin Kitap okuyucusu ve takipçisi olmak kazandıracak.
Birlikte görüşlerimizi paylaşacağız.
Birlikte kitapların isimlerini belirleyeceğiz.
Birlikte yeni kitaplar seçeceğiz.
Birlikte yeni yazarlar yaratacağız.

Yani hep birlikte olacağız.

En güzel günler sizlerin olsun.

Yeni yılda kitap sever dostlarımızın sayısının artmasını, daha çok kitap okunmasını diliyoruz.

Mutlu yıllar.

27 Aralık 2011 Salı

Boş Yatak - David Ellis

Normal davran, bu her ne demekse artık. Normal, yani herkes gibi onlardan farklı değil. Bir ucube gibi hiç değil, parktaki herhangi biri gibi...
Haziran ayında fevkalade bir hafta sonuydu. Güneş öyle parlaktı ki etrafı görebilmek için gözlerinizi kısmak zorunda kalıyordunuz. Hava ise o kadar ılık ve hafifti ki hissetmiyordunuz bile. Bu güzel günün aksine çocuk bahçesinden gelen uğultu tam bir cur­cunaydı. Çocukların tiz çığlıkları, mızıldanmaları; onlara, azarlayan ses tonuyla bağıran ebeveynler; sürekli hareket eden oyuncaklar, bu neşe dolu parkı döndüren dişliler gibiydi.
Audrey, ona böyle diyorlardı. Dünya zalimleşmeden önce; onu, saflığını, su katılmamış masumiyetini izlemek benim için bir zevk...
Bazen kendimi onun gibi hissediyorum. Hâlâ bir çocuk gibi. Yetişkin birinin bedeninde hapsolmuş bir çocuk gibi...
Pembe bir tulum giyen Audrey’in başında puanti­yeli bir bone vardı. Ellerinde topladığı kumun par­maklarının arasından akıp gidişini hayretle izlerken kaldırdığı kaşlarının üzerinde alnı kırışıyordu.

Sammy ve Jason çocukluk arkadaşıdır. Sammy’nin üç yaşındaki kız kardeşi bir gece yatağından kaçırılır. Hayat yıllar sonra iki arkadaşı bir araya getirir. Avukat Jason’ın bir zamanlar, “en iyi arkadaşım” dediği Sammy bir yanda, diğer yanda gerçek erkek kardeşi Pete’in başı beladadır. Geçmişte her ikisine karşı da sorumsuz davranan Jason’a olanları değil de olacakları değiştirebileceği ikinci bir şans verilmiştir. Pete’i kurtarmak için Sammy’den vaz mi geçecektir ya da Sammy’yi kurtarmak için Pete’den?

Hediye Kitap

Merhaba kitap sever dostlar.
Blogumuza ilk üye olan 20 kişiye kitap hediye edeceğimizi duyurmuştuk.
Bu uygulamamızı biraz farklılaştırdık. Bloğumuza şu ana kadar üye olmuş 37 dostumuza kitap hediye etmeye karar verdik.
Dolayısı ile şimdi katılan dostlarımızın adres bilgilerine ihtiyacımız var. Daha önce adresini bize göndermiş olanlar var. Göndermemiş olanlardan isim, adres ve telefon bilgilerini info@derinkitap.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.
Derin Kitap Kulübü, sürprizlerine devam edecek. Bu sebeple, çevremizde bulunan tüm kitap severleri buraya davet etmenizi rica ediyoruz. Ve çok daha önemli bir ricamız daha var. O da lütfen düşüncelerinizi, kitaplarımız ile ilgili görüşlerinizi burada paylaşın. Paylaştıkça daha keyifli ve daha verimli bir ortam yaratacağımızı düşünüyoruz.
Yeni katılan tüm dostlarımıza Hoşgeldiniz diyoruz.
Sevgilerimizle.
Derin Kitap Kulübü

18 Aralık 2011 Pazar

Hoşgeldiniz

Bloğumuza katılan kitap dostlarımıza hoşgeldiniz demek istiyoruz.
Derin Kitap Kulübünün paylaşım ortamının gelişmesine katkıda bulunduğunuz için çok teşekkür ediyoruz.

Bloğumuza katılan ilk 20 kişiye kitap hediye etmeye karar verdik.
Katılım sayısı 20 kişi olduğunda sizlerden telefon numaranızı ve posta adresinizi bize mail ile bildirmenizi rica edeceğiz. Bildirimlerinizi info@derinkitap.com adresine yapabilirsiniz.

Bu arada, elinizde olmayan kitaplarımızdan seçtiğiniz bir adedini talep edebilirsiniz.

Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Blogda yer almasını istediğiniz görüşlerinizi, tespitlerinizi, eleştirilerinizi paylaşmanızdan memnuniyet duyacağız. Paylaşımlar için de aynı mail adresini - info@derinkitap.com - kullanabilirsiniz.

Kitap dostlarımıza çok güzel günler diliyoruz.

Derin Kitap Kulübü

14 Aralık 2011 Çarşamba

Merhaba

Bir kitap okuduğunuzda size hissettirdiklerini koşup birileri ile paylaşmak için heyecan duydunuz mu hiç? Derin Kitap olarak sizleri işte tam da bu tür eserlerle buluşturmayı hedefliyoruz. 2009 yılından bu yana yayınladığımız eserler okuyucudan okuyucuya aktarılarak pek çok kitap sever ile buluştu. Bu ilgiden memnunuz ve sizlere çok teşekkür ediyoruz.

Ancak, paylaşma heyecanı duyarken çevrenizde hissettiklerinizi paylaşababileceğiniz dostlarınız bulunmayabiliyor.Veya bu kadar sabredemiyebiliyor insan. Bunu çözmek için Derin Kitap Kulübünü kurduk. Ve bu bloğu. İstedik ki okuduğunuz kitap ile ilgili blogda paylaşımda bulunun. Diğer okuyanlarla hissettiklerinizi paylaşın. Farklı bakış açılarını deneyimleyin. Bu arada Kulüp Üyelerine sunulan avantajlardan da faydalanın. Bize yeni yayınlar ile ilgili fikirler verin. Hatta yeni yayınlanacak kitabı yayınlanmadan önce ilk siz okuyun, paylaşın.

Yapmanız gereken sadece Kulübe üye olmak ve burada birşeyler paylaşmak.

Sonraki aşamada yayınevimizde kulüp toplantıları düzenlemeyi planlıyoruz.

Okudukça Derin'leşen bir dünya için...